Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с чек панела...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с чек панела...

Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото и отворена лява врата на чекпанела.А на таблото-лампите на АБС-а и колана/а колана е поставен/.
    Нивото на сп. течност е по норма,маслото е на макс..всичко е в ред.
    Ако някой е имал подобен проблем да драсне някой ред
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Проблеми с токовете някъде колега!На първо време си провери стоп машинката-Успех
    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
    Powered by ...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfatras
      Проблеми с токовете някъде колега!На първо време си провери стоп машинката-Успех
      Стоп-машинката е нова
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

1. Засили се и набий спирачки...... Ако се задейства ABS-а значи лампата лъже и имаш проблеми с тока....
        2.Шом ти свети че имаш отворена врата..... Как ти реагира осветлението в колата ( би трябвало да свети постоянно май).
        3.Колана: под шофьорската седалка има една букса - откачаш я и требе да изгасне лампата за колана ако не...... начи компа или се е побъркал или имаш проблеми с тоците......
        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko
          1. Засили се и набий спирачки...... Ако се задейства ABS-а значи лампата лъже и имаш проблеми с тока....
          2.Шом ти свети че имаш отворена врата..... Как ти реагира осветлението в колата ( би трябвало да свети постоянно май).
          3.Колана: под шофьорската седалка има една букса - откачаш я и требе да изгасне лампата за колана ако не...... начи компа или се е побъркал или имаш проблеми с тоците......
          ABS-a го пробвах както ти казваш-работи.А лампите в купето не ми светят.Светят като ги включвам ръчно и като отворя багажника.Като отварям вратите не светят.Това с лампите в купето може да е от алармата,но останалото май ще излезе проблем с тоците..

Comment

Абе някой беше споменал че самия комп прави такива работи....

Comment

Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото и отворена лява врата на чекпанела.А на таблото-лампите на АБС-а и колана/а колана е поставен/
              Абе някой беше споменал че самия комп прави такива работи....
              Освен лампата за АБС-а, силно се съмнявам, някои от другите лампи да имат нещо общо с компютър.
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

какъв компютър в колата бе
                борд компютъра сигурно имаш предвид?
                с навигацията
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз това имах предвид че борд компа мойе да се лъже..... а като се замисля някой датчик ако прави проблем пак ли ще работи АБС ???

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko
                    Аз това имах предвид че борд компа мойе да се лъже..... а като се замисля някой датчик ако прави проблем пак ли ще работи АБС ???
                    През почивните дни започвам лудото мерене с мултицета

Comment

И на мен ми свети лампата за отворена лява врата непрекъснато. И за светлините като ги включа . Но повече ме притеснява лампата за горивото. Едвам започнала да свети, сипвам 9 литра и след 30 км пак свети. и стралката на бензиномера играе .
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                        И на мен ми свети лампата за отворена лява врата непрекъснато. И за светлините като ги включа . Но повече ме притеснява лампата за горивото. Едвам започнала да свети, сипвам 9 литра и след 30 км пак свети. и стралката на бензиномера играе .
                        това е нивомера за мен.

Comment

Първоначално публикувано от chokoladka_73
                          Първоначално публикувано от koolio
                          това е нивомера за мен.
                          т.е. щръкнал е нагоре и постоянно си светри?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Добре дошли във филма "Италиански салати"
                            Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото...
                            Ako говориш за диодчето на борд компа,то нов датчик за маслото е твоето решение(както и моето де )
                            '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso
                              Добре дошли във филма "Италиански салати"
                              Колеги при запален двигател ми светят лампите за маслото...
                              Ako говориш за диодчето на борд компа,то нов датчик за маслото е твоето решение(както и моето де )
                              Търтея беше писал - вадене на датчика, киснене в бензин .Яко почистване.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X